Arrangement Duckstoer

Wij zijn een zeer leuke, gezellige en zeker authentieke samenwerking aan gegaan met Duckstoer !

Met hun prachtige authentieke “eendjes” verzorgen zij hele mooie tochten door de Achterhoek. Wij leveren de picknickmanden die mee genomen kunnen worden maar ook de heerlijke Streetfood Style gerechten op de route of op onze locatie Bij de Rode Beuken.

De “eend(jes)” haal je op bij Duckstoer hier 800m vandaan en daarna kom je bij ons de heerlijk gevulde picknick box ophalen als je deze erbij geboekt hebt.

We hebben 3 prijsklasse Picknick Boxen: €10,-pp  €15,-pp of €20,-pp (klik op de menu foto’s)

 

Als je route bijna weer klaar is maak je nog 1 stop Bij de Rode Beuken waar je heerlijk op het terras of anders binnen kan gaan zitten en wij verzorgen dan vanuit onze Foodtruck of buitenkeuken een aantal gerechten voor jullie.

Ons Foodtruck/Buitenkeuken menu op dit moment :

Steenoven PIZZA ! Authentieke pizza klaar gemaakt in een steenoven..de smaak van Italië in de Achterhoek ! Stel je eigen pizza samen met onze toppings en geniet van een heerlijke knapperig pizza 😉

(H) eerlijke buffalo burgers gemaakt van vlees van buffel boerderij Arns in Zevenaar (€12,50 pp voor 2  hamburgers van 130gr op een sesam broodje met salade) (*Vega variant is op basis van Beyond Meat burgers puur plantaardige proteïnen)

 

Indische Saté met zoete lontong kleef rijst, pinda saus, roedjak (zoet zure salade) en gefruite uitjes (€15,- voor 2 porties van 6 stokjes varken of kip)(minimaal 3 dagen van te voren bestellen).

Indische Saté Wrap met pinda saus en taugé (€12,- pp voor 2 wraps).

Heb je wensen voor deze gerechten dan kun je die altijd kenbaar maken en wil je ipv Streetfood een BBQ of iets anders laat het ons weten dan kijken we wat we voor je kunnen regelen.

Kosten voor het huren van een “eendje” is €125,- (incl btw excl brandstof) per dag.

Boek hier via Duckstoer of neem contact met ons op voor meer informatie.

“Voor het geluid alleen al……. ;-)”