Arrangement Kantor(en) Tuin per uur

Speciaal voor hen die het prettig vinden om even in alles rust na te kunnen denken, aan een document te werken, onderzoeken doen, belangrijke stukken lezen en nog veel meer bieden wij onze ruimte(s) aan per uur !

Je kunt op het terrein gratis parkeren er is gratis wifi aanwezig.

Je betaalt per uur en je kunt een heerlijke lunch bij ons bestellen als je honger krijgt. We serveren geen alcoholhoudende dranken maar wel van alles anders van koffie, thee, sapppen, fris & smooties .

Tarief per uur is € 20,- incl onbeperkt koffie, thee, water en sappen

Voor een lunch betaal je rond de €15,-

Het kan zijn dat je de hele ruimte voor jou alleen hebt maar soms kan het zijn dat je de ruimte deelt met maximaal nog 3 anderen.

Wil je liever helemaal alleen in alle rust zitten dan kun je onze aparte ruimte huren (van 3 bij 4m) met uitzicht over de weilanden, koeien en bossen.

Tarief voor deze aparte ruimte is €25,- per uur incl onbeperkt koffie, thee & sappen.

Beide opties zijn ook per dag te boeken, je betaalt dan €60,- voor de eerste 4 uur en daarna voor elk extra uur € 20,- (prijzen zijn excl btw en gelden per persoon).

Heb je andere wensen laat het ons weten dan kijken we of we die voor je kunnen invullen.

Gun jezelf rust en ruimte om te werken en te denken op een plek waar je even de benen kan strekken in de natuur. Ons terrein is 5000m2 dus je kan een lekkere wandeling maken en overal even zitten.

Bel, whatsapp of stuur een bericht voor de beschikbaarheid of om te reserveren.