Coaching

“The Next Step” Coaching besteed weinig tijd aan de bijna onmogelijke beantwoording van de “waarom-vraag” maar in plaats daarvan focussen we op het hier en nu en “the next step”.

Elke situatie heeft een volgende stap een nieuw begin hoe je het ook wil noemen maar soms valt het niet mee om deze te vinden en te zien en voelen.

Een paar ogen en oren buiten jezelf helpen je om het pad weer te zien en bewandelbaar te maken.

Het lijkt een beetje op een rommelige kamer waar je de vloer niet meer ziet en ook niet weet waar te beginnen. Dat op zich kan al zeer demotiveren werken en een soort van “blokkade in je denken” veroorzaken weet ik uit eigen ervaring ! Staren naar de chaos maakt niet dat deze ineens overzichtelijk en inzichtelijk wordt en de zoektocht naar antwoorden en richting kan er voor zorgen dat je nog meer informatie (lees chaos) toe aan het voegen bent op de al bestaande chaos. Dit proces kan je lam leggen.

“The next step” is een stap voor stap proces waarbij we niet naar het einddoel blijven kijken en ook niet diep graven in hoe je er bent gekomen. We focussen op de eerste stap die je kan zetten en bouwen vanaf dat punt weer door naar “The Next Step”.

In individueel of team verband bekijken we kort naar “wat was”, wat uitgebreider naar “wat is” en gaan we aan de slag met “hoe nu verder”…..

Het is een totaal op maat traject dat ter plekken ontstaat, geen methode of vooraf opgezet plan maar een beweging met jezelf of met jouw team.

Durf jij jezelf aan te kijken en de beslissing te nemen om te kijken wat “The Next Step” voor jou zou kunnen zijn ?

Ik nodig je graag uit om contact met me op te nemen om van daar uit te kijken of jij “The Next Step” wil gaan zetten 😉

 

(*) Geef hier een korte omschrijving van de situatie en jouw vraag/wens.

Blijf op de hoogte !

Wij doen niet aan spam ! Lees onze privacy policy pagina voor meer info.