Rode Beuken

on

…. vind je rust en ruimte om te relaxen en te genieten !

“De Beuk slaat een brug naar het verleden en roept herinneringen op. De Beuk roept gevoelens van geborgenheid op, een soort moedergevoel, een gevoel van veiligheid en degelijkheid. Zij beschermt  je tegen de boze buitenwereld. Het is niet zo moeilijk om contact met een Beuk te krijgen, ze zal altijd naar je luisteren.

De Beuk staat voor deugdzaamheid en bescherming, voor een goede familieband, traditie en verbondenheid. Zij is geduldig en geeft je inzicht in je creatieve talenten en laat die naar buiten komen. De Beuk heeft de behoefte om alles wat haar lief is in bescherming te nemen en als het nodig is te helpen met overleven. Hier zijn creativiteit en een goed improvisatietalent nodig. Er ontstaat hierdoor een flexibele geest die altijd op het juiste moment de juiste beslissing neemt of de juiste woorden weet te zeggen.

De Beuk houdt niet van kletspraat, gaat recht op zijn doel af en zal zich slechts door weinigen laten tegenhouden om zijn doel te bereiken. Je kunt bij de Beuk als partner heel goed bijtanken als je een moeilijke beslissing moet nemen. De Beuk is een heel onzelfzuchtige boom. Je kunt heel veel van haar krijgen en hoeft er bijna nooit wat voor terug te geven.”

 

Blijf op de hoogte !

Wij doen niet aan spam ! Lees onze privacy policy pagina voor meer info.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.