Creatieve workshop “Maak je eigen Godin uit klei”

When:
August 26, 2023 all-day
2023-08-26T00:00:00+02:00
2023-08-27T00:00:00+02:00
Where:
Bij de Rode Beuken
Schiphorsterstraat 16
7227NG Toldijk
Cost:
€150,-
Contact:
Madelinde (Shewolf), Lara & Helene (Bij de Rode Beuken)
+31641914962
Creatieve workshop "Maak je eigen Godin uit klei" @ Bij de Rode Beuken

Midden in het pittoreske landschap van de Achterhoek in de buurt van Toldijk, kun je door een portaal van oude beuken stappen en betreed je de prachtige plek “Bij de Rode Beuken” van Lara en Helene.

In deze plek wordt veel liefde en zorg gestoken om te kunnen ontspannen, genieten en te verbinden. De tuin is met aandacht voor de elementen aangelegd en dat is heel erg fijn voor mijn workshop waarin in en met de natuur.

Het heerlijke eten dat Lara verzorgd is niet alleen een lust voor de het oog maar absoluut ook voor de maag. Wat een feestmaal en dat ook nog eens afgestemd op de elementen en met intentie gemaakt. Echt een cadeautje aan jezelf tijdens een intense dag van verdieping.

Dit is de plek waar ik graag mijn workshops geef om de verdieping in te gaan en te verbinden met de Godin en haar geboren laten worden in klei.

-Madelinde-

Wil je graag een keer meedoen dan kun je je met dit formulier aanmelden.

Aanmelding Godinnen Workshop
(*) Door je aan te melden ga je akkoord met de kosten van € 150,- pp. Dit is voor deelname aan de workshop, de materialen, het afbakken en opsturen van jouw beeld, koffie, thee, lunch incl drankjes
Je kunt hier aangeven of je specifieke dieet wensen hebt. Wij verzorgen ook vegetarische & veganistische gerechten. Of een andere vraag stellen.