Godinnen Workshop

Maak je eigen Godinnen beeld !

 
We hebben zelf nu al tot 2 keer toe deze workshop gedaan en elke keer is het weer een mooie en interessante (soms ook uitdagende en frustrerende) reis met jezelf door een homp klei opzoek naar jouw Godin.
 
 
Ze zit daar ergens in die klei maar waar en hoe kom ik daar ?
 
 
Tijdens deze workshop van Madelinde  Taken(Shewolf Creations) wordt je uitgenodigd, verleid en  begeleid in jouw persoonlijke creatieproces.
 
 
  • De dag begint Bij de Rode Beuken in de ochtend met koffie, thee en daarna een verbindingsritueel. Daarna ga je aan de slag.
  • Ergens halverwege is er een uitgebreiden luxe lunch (ook vegetarisch mogelijk) en daarna ga je weer door met jouw beeld.
  • Wil je even rusten dan kan dat in 1 van onze houten cabins waar de kachel brand (bij koud weer) of maak je een wandelingetje op het terrein.
  • Einde middag stoppen we en delen we onze ervaringen.
 
Dan is er een hapje en een drankje.
 
Jouw beeld blijft een week bij ons om goed te drogen en wordt daarna afgebakken in een professionele oven. En als dat klaar is wordt het beeld naar je opgestuurd en kun je thuis genieten van jouw eigen creatie 😉
 
 
 
 
(*) De eerst volgende Godinnen workshop wordt <datum nog niet bekend> weer gegeven. 
 
Max aantal deelnemers is 10 en de kosten zijn €120,- per persoon.
 
Madelinde Taken
 
“Sinds een 2018 maak ik vanuit Shewolf Creations Godinnen beelden in verbinding met de Godin. Glastonbury en de prachtige beelden uit de Oudheid zijn mijn inspiratiebron. In 2010 studeerde ik af als Beeldend Therapeut. Sinds 2009 verbond ik me met de Godin en Glastonbury. In 2011 en 2012 verbond ik me met Egypte. Samen met het Focussen zijn dit de pilaren die de basis vormen voor mijn werk.
 
Ik heet je alvast via deze weg heel erg welkom en ik hoop op een mooie verbinding en een mooie ontdekkingsreis naar jouw Godinnen beeld.
 
Heel veel liefs van Madelinde Taken.”