Godinnen Workshop

Maak je eigen Godinnen beeld van klei!

NIEUWE DATUM is 6 april 2024 !

 
Tijdens deze workshop van Madelinde  Taken(Shewolf Creations) wordt je uitgenodigd en begeleid in jouw persoonlijke creatieproces.
 

De dag begint Bij de Rode Beuken in de ochtend met koffie, thee en door Madeline begeleidt verbindingsritueel. 

  • Ergens halverwege is er een uitgebreide luxe lunch (ook vegetarisch mogelijk) en daarna ga je weer door met jouw beeld.
  • Wil je even rusten dan kan dat in onze Zen en Relax ruimte waar de kachel brand (bij koud weer) of maak je een wandelingetje op het terrein door de verschillende tuinen.
  • Einde middag stoppen we en delen we onze ervaringen.
Dan is er een hapje en een drankje.
 
Jouw beeld blijft 1 a 2  weken bij ons om goed te drogen en wordt daarna afgebakken in een professionele oven. En als dat klaar is wordt het beeld naar je opgestuurd en kun je thuis genieten van jouw eigen creatie 😉
 
Max aantal deelnemers is 10 en de kosten zijn €150,- per persoon voor de workshop, het verzenden van jouw beeld nadat het is afgebakken, koffie, thee, water en een heerlijke en luxe lunch, excl overige drankjes.
 
 
 
Speciaal voor de aankomende workshops bieden we een overnachting aan  inclusief ontbijt en een nachtje slapen in 1 van onze unieke Glamping units !
 
Je kan de avond voor de workshop alvast komen slapen of de avond erna of allebei 😉
 
prijs per nacht is €85,- per persoon (incl beddengoed, handdoek & ontbijt)
prijs voor 2 nachten is € 150,- per persoon (incl beddengoed, handdoek & ontbijt)
het is ook mogelijk om een avond maaltijd bij te boeken voor € 35,- per persoon (excl drankjes)
 
 

Madelinde Taken

 
“Sinds een 2018 maak ik vanuit Shewolf Creations Godinnen beelden in verbinding met de Godin. Glastonbury en de prachtige beelden uit de Oudheid zijn mijn inspiratiebron. In 2010 studeerde ik af als Beeldend Therapeut. Sinds 2009 verbond ik me met de Godin en Glastonbury. In 2011 en 2012 verbond ik me met Egypte. Samen met het Focussen zijn dit de pilaren die de basis vormen voor mijn werk.
 
Ik heet je alvast via deze weg heel erg welkom en ik hoop op een mooie verbinding en een mooie ontdekkingsreis naar jouw Godinnen beeld.
 
Heel veel liefs van Madelinde Taken.”
 

 

 
(*) Door je aan te melden ga je akkoord met de kosten van € 150,- pp. Dit is voor deelname aan de workshop, de materialen, het afbakken en opsturen van jouw beeld, koffie, thee, lunch incl drankjes
Je kunt hier aangeven of je specifieke dieet wensen hebt. Wij verzorgen ook vegetarische & veganistische gerechten. Of een andere vraag stellen.

 

Kim Lian van der Meij ging je voor

(kijk hier naar de volledige uitzending van

“Zin in Morgen”

Blijf op de hoogte !

Wij doen niet aan spam ! Lees onze privacy policy pagina voor meer info.