Locatie Creatie & Advies

Vechten tegen de Elementen of Samenwerken met de Elementen ….

De afgelopen jaren zijn wij voornamelijk bezig geweest met het (her)inrichten van onze eigen locatie. Een stuk land van ongeveer 5000m2 waar de energie niet lekker stroomde.

Met veel vallen en opstaan, zoeken, voelen, proberen beginnen we te begrijpen wat het inhoud om samen met de energie van een locatie te werken om samen met de elementen op het terrein een zo optimaal mogelijke energie stroom te creeeren.

Nu zijn we zo ver dat dit terrein een bepaalde balans begint te vinden en de energieen elkaar versterken. Wij zijn hierin voornamelijk faciliterend en blijven in contact met alles op dit terrein en sturen bij daar waar het nodig lijkt(blijkt).

Het is een mooi, dankbaar en vooral zeer magisch proces zodra je door begint te krijgen wat een terrein eigenlijk zelf aangeeft.

Met deze ervaring denk & voel ik dat er een moment is aangebroken om met niet alleen bezig te houden met onze eigen locatie maar dat mijn ervaringen ook andere terreinen en hun eigenaren kunnen ondersteunen in hun gezamenlijke proces.

Ik volg geen methode, heb geen opleiding gedaan maar vertrouw op mijn eigen intuitie en ga uit van een samenwerking met de elementen in mijn omgeving.

Leren luisteren, voelen, kijken en ervaren hebben mij veel inzicht gegeven in mijn omgeving maar ook zeker in mezelf en dat maakt dat dit soort processen een “samen” proces is.

Heb je een terrein of een deel van jouw terrein waar je al wel of nog geen ideeen voor en mee hebt maar zoek je nog naar iets of iemand die jou daarbij kan ondersteunen als toetssteen of om advies te geven neem dan met me op.

Wat ik niet doe is landschapsplannen maken, tuinaanleg bedenken, dure oplossingen aandragen terwijl er prima betaalbare en soms gratis aanpassingen op het terrein te doen zijn door te werken met de natuur en haar elementen.

Wat ik wel doe is met jou mee kijken & voelen en aangeven wat ik denk & voel en welke mogelijkheden ik zie. Ik ga opzoek naar mogelijke blokkades er op het terrein zijn en de plekken zijn waar de energie stroomt. Ik breng voor je in kaart wat ik ervaar op jouw terrein en wat je er eventueel aan of mee zou kunnen doen.

Wat kost het ? Laten we eerst een keertje kennismaken 😉

Ik kom graag op jouw locatie een keertje (kosteloos) kijken en voelen en wie weet ontstaat er een nieuwe samenwerking !

(*) het enige wat ik voor de kennismaking in rekening breng zijn de reiskosten vanaf 30km en verder bij vertrek uit Toldijk.

Blijf op de hoogte !

Wij doen niet aan spam ! Lees onze privacy policy pagina voor meer info.