Me Time weekend

Als het “even” tijd is voor jezelf

… en je opzoek bent naar een plek waar je lekker op kan laden, jezelf kan zijn en nergens over na hoeft te denken dan is ons “Even Stilstaan” weekend of te wel “Me Time” misschien wel iets voor jou.

Een gevleugelde uitspraak die je vaak hoort is “Stilstaan is achteruit gaan” maar niks is minder waar.

Het tempo waarmee onze maatschappij op dit moment alle onvermijdelijke veranderingen probeert te ontlopen is bijna letterlijk moordend hoog.

Mee lopen, rennen hou je maar zo lang vol  er komt altijd momenten dat je denkt, voelt, weet dat je “even” een pas op de plaats moet maken.

Pas op de plaats voor jouw gezin, je partner, je familie maar voornamelijk voor jezelf !

 

Ik vergelijk de beweging van “hollen naar stilstaan” altijd met een drukke winkelstraat.

 

“Als je in het tempo van iedereen mee loopt lijkt er niks aan de hand maar hoe hoger het tempo des te minder zie je in de etalages

Pas je jouw tempo aan en ga je een versnelling lager lopen dan zie je meer maar de mensen om jou heen lopen ineens “tegen jou aan”. Je bent ineens een obstakel in een bewegende stroom, je doet iets wat de anderen om jouw heen niet doen en dat “botst” letterlijk en figuurlijk.

Ga je nog een stapje verder en ga je “stilstaan” dan gebeurd er ineens iets heel anders. Omdat jij stilstaat nemen de mensen om jou heen een niet bewegend obstakel waar (bewust of onbewust) en hoe wonderlijk ineens lopen ze “om jou heen!” Geen botsing geen aanraking geen conflict, misschien verbazing.”

En jij, jij staat stil en ziet ineens veel en veel meer. Niet alleen de etalages maar ook de mensen en je bent ineens in staat om jezelf waar te nemen !

En op dat punt kom je als je hier een paar daagjes verblijft.

“Me Time” voor jezelf en met jezelf en het wonder en de magie die dan ontstaat is niks minder dan prachtig !

Wij zijn er om jou de dagen dat jij hier bent in de eerste instantie te verzorgen met een unieke slaapplek, (h)eerlijke maaltijden en een goed gesprek als je daar behoefte aan hebt. Daarnaast verzorgen we een aantal activiteiten die je een steuntje in de rug kunnen geven of gewoon lekker ontspannend voor je zijn.

Dit is bij benadering de invulling van het weekend

Optioneel :

Onze Cacao Ceremonie laat je ervaren wat het is of kan zijn als je je Hart opent voor jezelf en voor jouw omgeving. Je krijgt eerst uitleg over de Cacao, haar herkomst en de werking en daarna maken wij de Ceremoniele Cacao voor je klaar en die drinken we dan gezamenlijk in onze Ceremoniele ruimte. Na 20 minuten zal de Cacao zacht haar werk doen en ondersteunen wij dat proces met Klanken, muziek en Reiki. De Cacao werkt per persoon verschillend en kan 4 tot 6 uur werkzaam zijn. Je wordt er niet high van krijgt geen hallucinaties je komt meer in een hele mellow zachte bubbel waar jouw zintuigen net iets meer waarnemen.

De rest van de tijd/dagen kun je genieten van de plek, de omgeving en misschien een massage boeken of een Reiki behandeling of een plons in een ijsbad of iets anders wat op die dagen beschikbaar is.

De meeste maaltijden worden door ons zelf bereidt en verschillen per dag waarbij er altijd rekening gehouden wordt met de verschillende dieet wensen (vegetarisch/veganistisch/regulier). We gebruiken zo veel mogelijk eigen producten aangevuld met de streekproducten uit de Achterhoek en er kan rekening gehouden worden met verschillende voedsel allergieen.

(*) Per weekend zijn er 6 plekken beschikbaar.

(*) deze weekenden zijn zeer geschikt voor retraitegevers, spaceholders, coaches etc om even zelf op adem te kunnen komen !

(*) Wil je met een eigen groep komen (max 6) neem dan even contact met ons op.

 

We organiseren dit jaar nog 3 van dit soort weekenden en dit zijn de data:

9-10-11 augustus (nog 6 plekken beschikbaar)

30-31-1 augustus/september (nog 6 plekken beschikbaar)

11-12-13 oktober (het kan dan iets kouder zijn) (nog 6 plekken beschikbaar)

 

Wil je meer weten of je aanmelden voor 1 van deze weekenden vul dan onderstaand formulier is dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Blijf op de hoogte !

Wij doen niet aan spam ! Lees onze privacy policy pagina voor meer info.