Nieuws !

Na veel nadenken, overleg, afstemming nogmaals invoelen en praten en nog meer nadenken zijn wij tot een besluit gekomen tav het hosten van retraites.

We zagen en voelden al een tijdje dat de flow minder werd, dat de energie niet meer stroomde en kijkend naar de verschillende opties die we in onze agenda hebben staan en hoeveel daarvan toch moet annuleren omdat ze simpelweg niet genoeg aanmeldingen krijgen werden we gedwongen om na te gaan denken over wat we Bij de Rode Beuken nog willen blijven doen en waar we afscheid van moeten gaan nemen.

Onze locatie is onze broodwinning daar zijn we heel eerlijk in en we zijn blij dat we een aantal activiteiten hier hebben kunnen hosten die een belangrijke en werkelijke bijdrage hebben geleverd aan het herstel van deze plek.

Het luisteren naar deze plek is hoe het begon, er was een behoefte om oude vastzittende energie om te zetten naar weer stromende energie en daar hebben we de afgelopen 10 jaar een flinke slinger aan kunnen geven.

Nu opnieuw luisterend naar deze plek, de energie en de natuur is er een andere flow voelbaar.

De oude energie is los en is voor het overgrote deel weg en heeft plaats gemaakt voor een nieuwe flow een nieuwe energie en in welke vorm deze zich zal gaan manifesteren is nog niet helemaal duidelijk maar het geeft wel aan dat het onderdeel “retraite” niet meer tot het geheel behoort.

We stoppen dan ook met het hosten van (meerdaagse) retraites zoals we die in de huidige vormen kennen.

Vanaf vandaag (18 juni 2024) nemen we dan ook geen boekingen meer aan.

Voor de boekingen die we nog hebben staan nemen we persoonlijk contact op met de contactpersonen.

We hebben de afgelopen 1,5 jaar geweldige ontmoetingen gehad met veel verschillende mensen en we koesteren de gevoerde gesprekken, de momenten van inzichten en de gezelligheid.

We hopen dan we jullie een keer in een andere context mogen ontvangen en wensen iedereen heel veel liefde, licht, succes en plezier bij het bewandelen van jullie paden.

Let’s meet again at a new cross road 😉

 

In Love & Light   Laar & Len

Blijf op de hoogte !

Wij doen niet aan spam ! Lees onze privacy policy pagina voor meer info.