Ontdek de Thaise Keuken

on

Thais eten prikkelt je zintuigen. Contrasterende smaken gaan samen met geurige aroma’s in kleur en textuur rijke gerechten. Ontdek de Thaise keuken en proef met tafelgenoten hoe in de gerechten een balans wordt gevonden tussen zout, zoet, zuur en pittig.

Als uitbreiding op onze menu’s voor de Sharing Tables hebben we een fantastische Aziatische kok gevonden, Bianca van Biancashomecooking  en zij verzorgt voor jullie een zinnenstrelend Thais 3-gangen menu.

Ook hier neem je plaats aan een grote gezamenlijke tafel en ga je genieten van heerlijke Thaise gerechten.

Naast het 3-gangen diner kan je ook kook workshops volgen bij Bianca kijk hier voor op haar website door op onderstaande afbeelding te klikken.

Thais 3-gangen menu

Amuse & welkomstdrankje

Miang Kham Betelblad gevuld met ikan teri,kruiden en zoetige saus

Vooraf

Thod man pla, Thaise viskoekjes met Thaise kokos kippensoep, Tom Kha Kai

Hoofdgerecht

Kaeng phed koeng, Thaise rode curry met gamba’s en Thaise groente Krokante vissalade, Laab pla en witte rijst

Nagerecht
Sticky rijst met mango en mango ijs

€49,50 pp

Meld je aan via onderstaand formulier

Bankrekening nummer : NL97INGB0008448332 ovv Bij de Rode Beuken Thaise Sharing Table en de datum. Zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven sturen we je een e-mail met de definitieve reserverings bevestiging. Als je op verzenden klikt dan ga je akkoord met de het aankoopbedrag. Annuleren is mogelijk tot maximaal 1 week voor aanvang en dient gedaan te worden door een mail te sturen naar info@bijderodebeuken.nl ovv naam en annulering.