Wij werken samen met

Maak een prachtige toer door de Achterhoek in de “Eendjes” van DUCKSTOER en reserveer onze Luxe Picknick Boxen voor onderweg !

Voor onze Sharing Tables & Private Dining werken wij samen met verschillende gastkoks !

Ine van Mierlo, No_37, een geweldig gedreven kok ! Ine werkt voornamelijk met ingrediënten uit haar (of onze) eigen moestuin. Ze neemt je mee op een ware smaak ontdekkingsreis. Ine verzorgt samen met ons oa Private Dining, High Tea’s en alles wat we maar kunnen bedenken 😉

 

Bianca Breukink Smolders van Bianca’s Home Cooking ! Op mijn facebook pagina kun je bijna proeven wat mijn uit de hand gelopen hobby allemaal met zich meebrengt. Hier vind je foodvlogs en makkelijk te maken recepten en ontdek je hoe leuk koken is”.

 

En om de “Achterhoek” beleving zo compleet mogelijk te maken werken we voornamelijk met de streekproducten uit de Achterhoek.

zo maken we onze hamburgers van het waterbuffel vlees van BUFFELBOERDERIJ ARNS in Zevenaar en gebruiken we hun mozzarella in onze salades !

 

Noga van Jerom’s Delicate Snoeperij vind je in onze koffie corner en op onze “Grazing Tables” en (op aanvraag) in onze Picknick Boxen.

 

kan je bij je arrangement een Loei-lekker van IJSJE VAN DE ZAAK reserveren die hier bij ons op locatie heerlijk ijs in een hoorntje of bakje komt serveren;

 

 

of verras je jezelf en jouw groep met een prachtig en ontspannend HAND PAN Concert van LUCERNA;