Personal & Business Coaching

on

Dit jaar start ik met het aanbieden van persoonlijke & business coaching.

Maar wie ben ik en waar komt mijn ervaring vandaan ?

Laat ik iets mee over mijzelf vertellen…. Koken, eten en fotograferen zijn mijn passie en ik heb het geluk dat ik op een plek mag leven waar ik deze drie passies uit kan voeren. De Achterhoek is voor mij rust ruimte en natuur elementen waar ik me het meest thuis in voel.

Na het afronden van mijn studie Bestuur- & organisatie wetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (een hele tijd geleden) ben ik terechtgekomen in de Contact Center wereld. Toen werden het nog Bel fabrieken genoemd, en Telemarketing en was er nog geen sprake van enige inzicht of kennis op het vlak van het verlenen van klanten service over de telefoon. Via een aantal bedrijven vond ik mijn weg vanuit verschillende management functies naar alles wat met trainen & coachen te maken had.

Ik heb in mijn professionele Contact Center carrière vele bevlogen mensen mogen ontmoeten en heb mijn persoonlijke kennis en ervaring (die begon met het verkopen van autoverzekeringen aan de telefoon) in de afgelopen 22 jaar mogen laten groeien op verschillende kennisgebieden. Het meewerken en mede vormgeven aan de MBO3 en MBO4 Erkende opleiding voor Contact Center medewerker en teamleider was 1 van de meest uitdagende projecten. Een branche erkende opleiding die landelijke erkenning heeft gekregen. Een mega effort van veel verschillende mensen.

Het begeleiden van teams, managers, individuen in vele facetten van het Contact Center en het managen ervan en het uiteindelijk de focus leggen op kwaliteit en feedback leer loups waren voor mij de hoogte punten in deze carrière.

En toen begon het te kriebelen, ik wilde wat totaal anders, een nieuwe uitdaging en vond deze met mijn partner op Bonaire waar we een Tour bedrijf begonnen met elektrische Tuk Tuks & Shuttles.

Klantenservice op en top voor alle cruise toeristen en reguliere toeristen die onze verschillende eiland tours boekten. Zo veel verschillende mensen met zo veel verschillende verhalen maakten dat elke dag weer een nieuw avontuur was. Maar ook het leven op een eiland met een tropisch klimaat en een totaal andere cultuur was complex, relaxed en uitdagend. Bijna 4 jaar hebben we dit gedaan en nadat we ons bedrijf konden verkopen besloten we weer terug te gaan naar de boerderij in de Achterhoek die we hadden achtergelaten.

Nu terug in de Achterhoek zijn we aan ons nieuwe avontuur begonnen. Met onze multifunctionele locatie Bij de Rode Beuken willen we anderen laten genieten van de rust en de ruimte en de streekproducten van de Achterhoek.

En omdat het bloed nou eenmaal kruipt waar het niet gaan kan ben ik toch weer een aantal workshops aan het ontwikkelen waarin ik al mijn kennis en ervaringen van de afgelopen 22 jaar kan delen met mensen die dat leuk vinden. Er zijn veel verhalen te vertellen, ervaringen uit te wisselen en misschien zit er ergens voor jou iets bij waar je wat mee kan of wat aan hebt ?

Mijn eigen lijfspreuk

Gisteren leerde mij  Vandaag te zien wat ik Morgen nodig heb !

Wil je meer weten over mijn coaching activiteiten lees dan verder op mijn andere website

Wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort 😉

Lara

 

Blijf op de hoogte !

Wij doen niet aan spam ! Lees onze privacy policy pagina voor meer info.