PIZZA Workshop

Onze PIZZA Workshop is een workshop van 2 à 3 uur waarin je :

  1. meer leert over de Pizza-traditie in Italië
  2. tips krijgt voor heerlijk pizza deeg (ingrediënten en technieken)
  3. leert hoe je het pizza deeg mooi rond en plat kan krijgen Napolitaanse of Romaanse stijl
  4. welke pasta saus je op de pizza kan doen
  5. welke toppings er zijn en welke combinatie je het beste kan gebruiken
  6. waar je in de oven op moet letten
  7. heerlijk geniet van alle pizza creaties van je mede cursisten 😉

In onze buitenkeuken staat een grote steenoven die we opstoken tot ongeveer 500C. Als de oven eenmaal op temperatuur is worden de pizza’s in 3 à 4 minute lekker krokant afgebakken. En omdat er maar maximaal 2 pizza’s in de oven kunnen worden alle afgebakken pizza’s in stukken gesneden en als buffet geserveerd dus iedereen kan van de creaties van de andere deelnemers proeven !

De PIZZA Workshop is een geweldige afsluiting van een vergadering of training maar kan ook los geboekt worden.

Minimale deelname is 4 personen. Prijs €60,- pp incl 2 drankjes en een salade voor bij de pizza en huisgemaakte Tira Misu als toetje !

We geven de workshop bij elk weertype in de buitenkeuken sta je altijd droog en met droog weer steken we verschillende vuurschalen op het terrein aan waar je heerlijk bij kun gaan zitten. Uiteraard kun je ook lekker binnen zitten of onder de ruime porch 😉

Bankrekening nummer : NL97INGB0008448332 ovv Bij de Rode Beuken Steenoven Pizza Workshop en de datum. Zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven sturen we je een e-mail met de definitieve reserverings bevestiging. Als je op verzenden klikt dan ga je akkoord met de het aankoopbedrag. Annuleren is mogelijk tot maximaal 1 week voor aanvang en dient gedaan te worden door een mail te sturen naar info@bijderodebeuken.nl ovv naam en annulering.