PIZZA Workshop

Onze PIZZA Workshop is een workshop van 2 à 3 uur waarin je :

  1. tips krijgt voor heerlijk pizza deeg (ingrediënten en technieken)
  2. leert hoe je het pizza deeg mooi rond en plat kan krijgen
  3. welke pasta saus je op de pizza kan doen
  4. welke toppings er zijn en welke combinatie je het beste kan gebruiken
  5. waar je in de oven op moet letten
  6. heerlijk geniet van alle pizza creaties van je mede cursisten 😉

In onze buitenkeuken staat een grote steenoven die we opstoken tot ongeveer 500C. Als de oven eenmaal op temperatuur is worden de pizza’s in 3 à 4 minute lekker krokant afgebakken. En omdat er maar maximaal 2 pizza’s in de oven kunnen worden alle afgebakken pizza’s in stukken gesneden en als buffet geserveerd dus iedereen kan van de creaties van de anderen cursisten proeven !

De PIZZA Workshop is een geweldige afsluiting van een vergadering of training maar kan ook los geboekt worden.

Minimale deelname is 4 personen. Prijs €45,- pp incl 3 drankjes.

Je kunt ook na afloop een aantal pizza deegbollen (bevroren) mee nemen om thuis ook een geweldige pizza te serveren (prijs per deegbol €3,- of 4 voor €10,-)

We geven de workshop bij elk weertype dus als het regent hebben we een fantastische en droge tent die we opzetten, in de buitenkeuken sta je altijd droog en met droog weer steken we verschillende vuurschalen op het terrein aan waar je heerlijk bij kun gaan zitten. Uiteraard kun je ook lekker binnen zitten of onder de ruime porch 😉

 

Geen tijd of zin in een workshop kom op een vrijdag lang en neem je pizza mee we hebben elke vrijdag Steenoven Pizza die we ter plekke voor je klaar maken ( €7,- per pizza zie onze special!)