Private Dining

Vanaf September 2021 is het weer mogelijk !

Boek een Private Dining (brunch/lunch/diner)

Bij de Rode Beuken !

 

Wil je gezellig met familie of vrienden uit eten maar vind je het nog te vroeg om in een restaurant te gaan eten waar allemaal onbekende mensen zitten dan hebben wij een oplossing voor je !

Bij een Private Dining/Lunch heb je onze gezellige locatie helemaal voor jou/jullie alleen, dus geen onbekende mensen alleen de mensen die je zelf hebt uitgenodigd ! We kunnen tot maximaal 10 mensen een plek bieden met in achtneming van alle Corona-richtlijnen.

Met mooi weer dekken wij een prachtige tafel op in de Notenboomgaard en is het weer even iets minder dan dekken wij diezelfde prachtige tafel voor jullie op in de verbouwde kapschuur/koeienstal.

Het menu kun je door ons laten bepalen of je kunt ons laten weten wat je zou willen eten. Alles is bespreekbaar. Samen met onze eigen kok en een team van gastkoks zorgen we ervoor dat jou Private Dining een onvergetelijke ervaring wordt !

Private Dining arrangement is er vanaf €65,- pp (bij minimaal 4 personen) incl toetje.

Dit zijn een aantal mogelijkheden maar we kunnen altijd een menu op-maat voor je samenstellen !

Italiaans menu

Indische Rijsttafel

Bourgondische Kip Tafel

Steenoven Pizza Buffet

 Tapas menu

High Tea

Maximaal aantal personen is 12 binnen en 30 buiten.

Voor grotere groepen hebben we andere arrangementen maar ivm de Corona maatregelen  zijn die (nog) niet beschikbaar. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden !