Reviews

Uw review is altijd welkom !

 

 

Wat onze gasten zeggen

Gezellige accommodatie voor een huiskamer diner .

5,0 rating
februari 24, 2020

We werden al verwelkomd met een drankje door de twee geweldige gastvrouwen .We hebben genoten van een heerlijke Indische rijsttafel , nergens zo uitgebreid gehad , het was helemaal af !Met andere gasten ook gezellig gepraat .Hier komen we zeker vaker !

Heddy

Tweedaagse management training

5,0 rating
februari 21, 2020

Tijdens de tweedaagse training op het gebied van management heeft Lara, vanaf het begin, het enthousiasme in mij aangewakkerd om manager te worden. De combinatie van relevante theorie en praktische oefeningen gaven gelijk goed inzicht in wat je als manager tegenkomt en hoe je daarmee om moet gaan. Lara kon dit vanuit haar uitgebreide ervaring ook op een hele fijne en leerzame manier overbrengen. Samen met haar heb ik er alle vertrouwen in dat we de managementlaag binnen ons bedrijf op succesvolle wijze gaan implementeren.
Ook niet geheel onbelangrijk: beide dagen waren erg goed verzorgd met heerlijke lunch & diner.

D'josja Pertijs | Scooperz

Een voortreffelijke verrassing

5,0 rating
januari 12, 2020

Vandaag de try-out mogen meemaken van een Indische rijsttafel ( sharing your dinner ) bij (huiskamer)restaurant
Bij de Rode Beuken in Toldijk.
GAAF en LEKKER, zeker weten !!
Ik ben nu lekker thuis aan het uitbuiken, en nagenieten van de warme sfeer, de hartelijke bediening, de verrassend leuke gasten aan tafel, en natuurlijk het zeer uitgebreide en voortreffelijke eten.
Schot in de roos, echt een aanrader. Gefeliciteerd dames, deze complimenten hebben jullie echt verdiend !!
Jim

Jim verstegen

Uitstekende locatie voor een gezellig feest!

5,0 rating
december 20, 2019

Van de zomer ben ik helemaal verrast door mijn man met een supergezellig ’40+1 jaar’ feest! Wat een geweldige locatie is dit. Prachtig in de natuur, op het platteland en gerund door twee sympatieke dames die alles tot in de puntjes verzorgd hebben! Top geregeld!
We kijken terug met een grote glimlach en we komen zeker weer eens aan!

Petra Salis

Practically perfect

5,0 rating
december 12, 2019

Voor een heidag met mijn team was ik opzoek naar een informele ruimte in een rustige omgeving. Uiteindelijk ben ik terechtgekomen bij De Rode Beuken en dat was wat mij betreft een schot in de roos.
De ontvangst van Hélène en Lara was hartelijk en gastvrij. De huiskamersfeer gaf mij de informele omgeving die ik zocht en de omgeving is prachtig. Alles is ruim en praktisch ingericht en gedurende de dag konden we overal gebruik van maken. De lunch was supergoed en meer dan genoeg. Het broodje zalm en de heerlijke soep viel bij mij goed in de smaak 😉
Een aanrader wat mij betreft, ik kom zeker terug.

Martijn Straathof