Sharing Tables

Sharing Tables of Sharing Diners zijn erg in opkomst en niet zonder goede reden.

Als wij zelf naar een regulier restaurant gaan dan is het altijd weer de vraag of de stoelen wel comfortabel zijn, de tafels om je heen rustig of luidruchtig zijn, de bediening vriendelijk en snel of juist afwezig en niet echt vriendelijk. Soms verheug je je op een gerecht dat ineens van het menu is verdwenen of kun je eigenlijk geen goede keuze maken uit alle mogelijkheden die je aangeboden worden…..

Bij onze Sharing Tables zit je op comfortabele stoelen, kun je van tafel lopen wanneer je dat wilt, is de bediening altijd vriendelijk en geinteresseerd en is het menu al voor je bepaald 😉

Maar wat eigenlijk het grootste onderscheid maakt tussen reguliere restaurants en Sharing Diners is dat je veel meer interactie hebt met de mensen aan tafel. Soms ken je een paar van de andere gasten en soms niet. Onze ervaring is dat juist het “onbekende” vaak hele leuke gesprekken geeft. Misschien zijn de eerste paar minuten wat onwenning maar al snel vraag je aan je buurman of vrouw of ze een schaal aan willen geven of biedt iemand je aan om iets voor je op te scheppen. En voor je het weet heb je een heel leuk, informatie of zelfs inspirerend gesprek met iemand die je nog niet kende.

In onze buitenland reizen hebben we dit soort diners altijd als heel leuk, prettig en gezellig ervaren en die ervaring delen we graag met meer mensen.

Om die reden zijn we begonnen met het organiseren van Sharing Tables of ook wel Sharing Diners genoemd. In onze kalender kun je zien wanneer deze plaats vinden en hoe je je aan kunt melden. Op dit moment hebben we Indische Rijsttafel en Thais op het menu staan maar in de nabije toekomst zullen er ook andere Nationale en Internationale keukens aangeboden worden.

Ben je toe aan iets nieuws en vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en lekker te eten probeer het dan een keer uit wie weet wat het je gaat brengen 😉

We ontvangen je graag  Bij de Rode Beuken !

Lara & Hélène

Blijf op de hoogte !

Wij doen niet aan spam ! Lees onze privacy policy pagina voor meer info.