The Magic of Dowsing – Sjamanistisch Wichelroedelopen –

13 juli 2024 !

Wij zijn trots en blij dat Nathascha dit jaar een dag beschikbaar is om Bij de Rode Beuken een magische dag te begeleiden waarin de Natuur centraal staat !

Leren communiceren met de natuur is een prachtige en magische ervaring die wij beiden hebben mogen mee maken en nu graag met jullie delen !

Na een levendige droom en een reeks synchroniciteiten die leidden tot een ontmoeting met wijlen wichelroedeloper Hamish Miller in 2008, raakte Nathascha Heijen onherroepelijk besmet met het wichelroede-virus.

Gecombineerd met haar liefde voor aarde-energieën, het werken in samenwerking met de natuur en met de Genius Loci, het verkennen van de energiegeheimen van oude heiligdommen, het ontrafelen van de geo-mythologie van een plek, het weven van heilige ceremonies, het gebruik van sjamaans drummen als een vibrationele manier om het land en alles wat ongezien is te eren, plus een interesse in de evolutie van het bewustzijn in het algemeen, dan kan de specifieke praktijk van wichelroedelopen die hieruit voortvloeide, het best worden beschreven als ‘sjamanistisch wichelroedelopen’.

Het is een mix die al het bovenstaande gebruikt om mensen te inspireren en te empoweren en om nieuwe manieren te vinden om onze relatie met de natuurlijke wereld en met de wereld buiten onze zintuigen te optimaliseren.

Met behulp van sjamanistisch wichelroedelopen kunnen we ontdekken hoe krachtig onze intentie de wereld om ons heen beïnvloedt, of het nu gaat om een gebed, zegeningen, magie of een andere gerichte vorm van denken of handelen.

Sjamaans wichelroedelopen is een middel om een visuele maatstaf vast te stellen voor de verandering in trillingen en energievelden van een object, een levensvorm en van onze realiteit nadat we ons ermee hebben verbonden en hebben samengewerkt om het leven op deze planeet te zegenen.

In de sjamanistische manier van denken is alles in de schepping levend en bewust en heeft het het vermogen om met ons te communiceren. De echte ‘magie’ is echter hoe de resultaten van deze interactie ons zal inspireren om de manier waarop we denken te veranderen. Het kan helpen om ons open te stellen voor nieuwe ideeën en om een hernieuwde verbinding te vinden met onze aarde, de natuur, dieren, mensen en alles daartussenin, inclusief de wezens die buiten ons waarnemingsspectrum bestaan.

En het belangrijkste van alles is dat het je doet beseffen hoe belangrijk je bent voor deze wereld. Om te ontdekken hoeveel macht je eigenlijk hebt die je kunt gebruiken om al het leven om je heen gunstig te beïnvloeden. Welkom bij sjamanistisch wichelroedelopen! Ben je klaar om in je kracht te staan?

Nathascha woont en werkt in Zuid-Devon, VK, maar is in Nederland en daardoor in de gelegenheid om je in deze unieke manier van wichelroedelopen te begeleiden tijdens deze inspirerende en interessante 1-daagse workshop.

Meld je hier aan !

Blijf op de hoogte !

Wij doen niet aan spam ! Lees onze privacy policy pagina voor meer info.