Kantor(en) Tuin

on

“Voor even jouw eigen werkplek in de natuur !”

Speciaal voor iedereen die het prettig vindt om even in alle rust na te kunnen denken, aan een document te werken, onderzoeken doen, belangrijke stukken lezen en nog veel meer bieden wij onze ruimte(s) aan per uur !

Je kunt op het terrein gratis parkeren er is gratis wifi aanwezig.

Je betaalt per uur en je kunt een heerlijke lunch bij ons bestellen als je trek krijgt. We serveren geen alcoholhoudende dranken maar wel van alles anders van koffie, thee, sapppen, fris & smoothies .

Tarief per uur is € 30,- incl onbeperkt koffie, thee, water en sappen. Mocht je langer dan 4 uur blijven dan betaal je €25,- per uur tot een max van 8 uur.

Voor een lunch betaal je rond de €15,-

Het kan zijn dat je de hele ruimte voor jou alleen hebt maar soms kan het zijn dat je de ruimte deelt met maximaal nog 3 anderen.

Wil je liever helemaal alleen in alle rust zitten dan kun je onze aparte ruimte huren (van 3 bij 4m) met uitzicht over de weilanden, koeien en bossen.

Tarief voor deze aparte ruimte is €35,- per uur incl onbeperkt koffie, thee & sappen. Mocht je langer dan 4 uur blijven dan betaal je €30,- per uur tot een max van 8 uur.

Heb je andere wensen laat het ons weten dan kijken we of we die voor je kunnen invullen.

Gun jezelf rust en ruimte om te werken en te denken op een plek waar je even de benen kan strekken in de natuur. Ons terrein is 5000m2 dus je kan een lekkere wandeling maken en overal even zitten.

Bel, whats app of stuur een bericht en om te checken wat beschikbaarheid hebben.