Werkplek & Coachruimte

on

“Voor even jouw eigen (werk)plek in de natuur !”

Speciaal voor iedereen die het prettig vindt om even in alle rust na te kunnen denken, aan een document te werken, onderzoeken doen, belangrijke stukken lezen en nog veel meer bieden wij onze ruimte(s) aan per 2 uur !

Je kunt op het terrein gratis parkeren er is gratis wifi aanwezig.

Je betaalt per 2 uur en je kunt een heerlijke lunch bij ons bestellen als je trek krijgt. We serveren geen alcoholhoudende dranken maar wel van alles anders van koffie, thee, sapppen, fris. Tarief per uur is € 30,- incl onbeperkt koffie, thee, water en sappen met een minimum van 2 uur.

Het kan zijn dat je de hele ruimte voor jou alleen hebt maar soms kan het zijn dat je de ruimte deelt met maximaal  3 anderen.

Wil je liever helemaal alleen in alle rust zitten dan kun je onze aparte ruimte huren (van 3 bij 4m) met uitzicht over de weilanden, koeien en bossen. Tarief voor deze aparte ruimte is €35,- per uur incl onbeperkt koffie, thee & sappen met een minimum van 2 uur.

Voor een lunch betaal je rond de €15,-.Graag van te voren aangeven of je hier gebruik van wil maken,

Heb je andere wensen laat het ons weten dan kijken we of we die voor je kunnen invullen.

Gun jezelf rust en ruimte om te werken en te denken op een plek waar je even de benen kan strekken in de natuur. Ons terrein is 5000m2 dus je kan een lekker wandelingetje maken en van de omgeving genieten.

Bel, whats app of stuur een bericht en om te checken wat beschikbaarheid hebben.

(*) Ben je opzoek naar een ruimte om trainingen of workshops te geven neem dat contact met ons op voor mogelijkheden en tarieven.