Wie zijn wij

Wij zijn Lara & Hélène,

Partners in zaken en in leven en gek op nieuwe uitdagingen en lekker eten !

Na ons Tuk Tuk avontuur op Bonaire van bijna 4 jaar besloten we om weer terug te keren naar onze boerderij in Toldijk, Bronckhorst Achterhoek. Op Bonaire hadden we een klein tour bedrijf met elektrische Tuk Tuks waarmee we (cruise) touristen rond reden en vertelden over het eiland. Het was voor ons altijd weer een leuke ontmoeting met zeer verschillende mensen uit verschillende delen van de wereld. Ieder met zijn of haar eigen verhaal.

Nu terug in de Achterhoek genieten we ook weer van alle ontmoetingen met mensen uit de buurt of van verder weg die ons opzoeken om te vergaderen of om mee te eten aan 1 van onze Sharing Tables of omdat ze iets te vieren hebben. Ons terrein is voor ons een open ontmoetingsplek en we hopen dat we met onze gastvrijheid, sfeer en verschillende producten iedereen een warm en welkom gevoel kunnen geven.

Bij de Rode Beuken geldt – Alles kan – totdat we aangeven wat niet kan 😉

Met onze 20 jaar achtergrond als manager, consultant, trainer en coach in de klantenservice branche maken  we nu voor onszelf de ideale combinatie van wonen en werken op het zelfde terrein en kunnen we de service bieden die we anderen al die jaren hebben geadviseerd 😉

Kortom, we doen waar we blij van worden en genieten van elke ontmoeting 😉

 

Blijf op de hoogte !

Wij doen niet aan spam ! Lees onze privacy policy pagina voor meer info.